Scherp aan de wind

Onbeperkte elfstedentocht >

Volledige organisatie van de Onbeperkte Elfstedentocht!

Terugkijkend op een succesvol georganiseerd en geslaagde eerste editie van de Onbeperkte Elfstedentocht in 2020, volgen we grotendeels dezelfde koers in 2021 voor het wederom neerzetten van dit unieke evenement.

Het was een super mooie uitdaging om de Onbeperkte Elfstedentocht in 2020 voor en met de Stichting SandyMoveS te organiseren. Het is een evenement waar iedereen met een chronische aandoening of een beperking aan mee kan doen. We willen mensen waarvoor het niet vanzelfsprekend is dat zij kunnen deelnemen aan evenementen, de kans geven om de iconische Elfstedentocht in het prachtige Friesland af te leggen. Omdat de Stichting SandyMoveS een goed georganiseerd uniek evenement wilde regelen, hebben ze Scherp aan de Wind gevraagd voor advies en ondersteuning om dit bijzondere evenement professioneel neer te zetten. Wij zijn dan ook vanaf het beginstadium van de organisatie betrokken geweest. Aan het einde van de laatste tocht op 27 september zien we aan de blije gezichten en geweldige verhalen van de deelnemers, dat we onze kennis en ervaring goed hebben ingezet om dit prachtige evenement te laten plaatsvinden.

Zie voor alle media aandacht en verslag van deze heroïsche tocht: https://onbeperkteelfstedentocht.nl/

Achtergrond Onbeperkte Elfstedentocht:

Van 23 t/m 27 september 2020 organiseert Stichting SandyMoves een evenement waar IEDEREEN met een chronische aandoening of een beperking aan mee kan doen. We willen mensen waarvoor het niet vanzelfsprekend is dat zij deelnemen aan evenementen, de kans geven om de iconische Elfstedentocht in het prachtige Friesland (voor een deel) af te leggen. Omdat we een goed georganiseerd evenement neerzetten werken we samen met een professioneel evenementenbureau.
Wij willen het namelijk voor mensen met een chronische aandoening, beperking, handicap of aangepast tempo mogelijk maken om deel te nemen aan een groots evenement. Niet aan de zijlijn, maar deelnemen en (over)winnen!

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2021 Scherp aan de wind

Contact: cyriaque@scherpaandewind.nl